Steun Stichting Kerststal Princenhage


De prijzen van de Kerststalloterij 2019
De prijzen van de laatste kerststalloterij in 2019

Dit jaar organiseert Stichting Kerststal Princenhage weer een kerststalloterij ten behoeve van de uitbreiding, aankleding, behoud en onderhoud van de kerststal. Op kerststalzaterdag 16 december 2023 zijn de loten te koop op de Haagsemarkt.

Doneren aan Stichting Kerststal Princenhage

Wil je de kerststal wel helpen en/of steunen?

De kerststal is een initiatief van inwoners van Princenhage. Sinds 1998 zetten wij ons elk jaar geheel vrijwillig in om de kerststal en de KerstCreatieRoute te realiseren. De laatste jaren zijn – na meer dan 20 jaar – steeds meer onderdelen van de kerststal aan vervanging toe. Wil je ons helpen om de traditie van de kerststal te behouden? Je kunt een donatie overmaken op bankrekeningnummer NL78RABO0182463508 t.n.v. Stichting Kerststal Princenhage of doneren via deze betaallink.

Vrijwilliger worden?

Naast financiële ondersteuning hebben we ook praktische hulp nodig. We zoeken vrijwilligers voor diverse werkgroepen. Bijvoorbeeld een fotograaf die het opbouwen van de kerststal of de kerstcreaties wil fotograferen.
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via info@kerststalprincenhage.nl

Steun Stichting Kerststal Princenhage

Koop een lot en maak kans op leuke prijzen!

De loten van de kerststalloterij zijn tot 2 uur voor de opening van de kerststal (zaterdag 16 december 2023 om 19.00u) te koop bij een vrijwilliger van Stichting Kerststal Princenhage. De winnende lotnummers worden bekendgemaakt bij de opening van de kerststal op zaterdagavond 16 december 2023. Lees de Algemene Voorwaarden van de loterij.

Kerststal Princenhage Lootje2016
De lootjes van de kerststalloterij worden gedrukt en gesponsord door Drukkerij van de Wijngaard in Princenhage.

Algemene voorwaarden Kerststalloterij 2023

Uitslag kerststalloterij 2022

Bij de opening van de kerststal op zaterdag 17 december 2022 zijn de winnende lotnummers bekendgemaakt. De volgende nummers zijn in de prijzen gevallen (typefouten voorbehouden):

De winnaars zijn gebeld.