KerstCreatieRoute 2021 – reacties

Binnengekomen reacties van de wandelaars

Tijdens de KerstCreatieroutes kwamen er veel hartverwarmende reacties binnen. Bedankjes voor de organisatie maar ook mooie complimenten voor de makers van de kerstcreaties. Onderstaand een aantal reacties die binnen zijn gekomen per e-mail.

De creatie van Zuilenstraat 73. Heel creatief hoe ze een kerstboom van restafval gemaakt hebben, daarnaast hadden ze ook nog op houten plankjes sneeuwpoppen en een rendier geschilderd. Erg leuk gedaan. Het kerststalletje erbij maakte het helemaal af. Complimenten!

Zuilenstraat 73 (detail)
Zuilenstraat 73 (detail)
Esserstraat 9
Esserstraat 9

Onze favoriete creatie is bij de bewoners van Esserstraat nr. 9 omdat ze zulke leuke puzzels hadden gemaakt.

Bij de Esserstraat 9 zijn we ook best een tijdje blijven hangen. Leuk om daar even een spelletje te kunnen spelen. 

De creatie van Steenhouwerstraat 3. Ontzettend leuk hoe ze van autobanden een sneeuwpop gemaakt hebben. Ze hadden er ook muziek in gemaakt wat het heel gezellig maakt. Top gedaan!

Steenhouwerstraat 3 (detail)
Steenhouwerstraat 3 (detail)

Onze favoriete kerstcreatie is:
Die bij het Roode Hert omdat de kinderen daar flink moesten zoeken naar de cijfer en letter moesten zoeken en wij tegelijkertijd een lekkere gluhwein konden drinken

Wat een fantastische route hebben jullie weer gemaakt. En het is zo leuk om te zien hoe elke deelnemer er enthousiast aan mee doet. Dank voor het wederom organiseren van dit “uitje” voor ons gezin in deze toch al wat lastige tijd om de kinderen te vermaken.

Kolenbranderstraat 16
Kolenbranderstraat 16

We hebben zelf weer genoten van het meedoen en van het kijken naar de creaties van anderen. Toevallige ontmoetingen op onze oprit of die van anderen zorgen voor de verbinding die bij de Kersttijd past, zoals jullie die beogen en die door de lockdown beperkt is. De wensen die mensen in de wensboom hebben gehangen hebben hetzelfde effect.

Met vele kilometers in de benen hebben wij zeker genoten van al het moois.
De creatie op hovenierstraat 23. De wind deed haar geen goed, maar de boodschap bleef hetzelfde.

Hovenierstraat 23
Hovenierstraat 23
Hovenierstraat 54 (detail)
Hovenierstraat 54 (detail)

Onze favoriete creaties (want we konden het niet eens worden ;))
Hoveniersstraat 54
Bareel
Liesbosstraat 37a
Bedankt voor het organiseren van weer een fantastische route. Het heeft ons als gezin mooi wandelingen in deze lockdown gegeven.

Bareel 18-20-27-29 (detail)
Bareel 18-20-27-29 (detail)
Liesbosstraat 37a
Liesbosstraat 37a
KerstCreatieRoute ingeleverde boompje
Mooi kaartje bij een boompje dat is ingeleved.

Wat was het weer een feest om langs alle leuke en verrassende kerstcreaties te wandelen. Het is inmiddels een mooie traditie geworden in de kerstvakantie. Onze jongens van 10 en 12 jaar hebben niet altijd meer zin in een wandeling met papa en mama, maar voor deze speurtocht krijgen we ze nog steeds vanachter het scherm :-). Dank je wel voor de organisatie!